INGREDINSER: (4 personer)

  • 750 gram rødspættefileter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 gulerødder i skiver
  • 2 porre i ringe
  • 2 pastinakker i mindre stykker
  • 2 kviste frisk timian
  • 2 dl. bouillon
  • 2 dl. mælk
  • 1 spsk. majsstivelse

TILBEHØR:

Ris

TILBEREDNING:

Drys rødspættefileterne med salt og peber og rul dem sammen. Fæstn med små tandstikker. Varm olie på en pande og svits grøntsagerne et par minutter sammen med timian. Tilsæt bouillon og læg fisken på urterne.

Læg låg på og damp ved svag varme i cirka fem minutter. Tag fiske rullerne op og hold dem varme.

Fjern timian kvistene, tilsæt mælk, kog op og jævn med majsstivelse udrørt i kolde vand. Kog i cirka to minutter og smag til med salt og peber. Server med ris.